Gratis eBook: Woorden voor onderweg

Pelgrim in Limburg bestaat 5 jaar en om dat te vieren hebben we een boekje samengesteld met - wat ons betreft - de mooiste gedichten over wandelen en pelgrimeren.

Woorden voor onderweg | De mooiste gedichten over wandelen en pelgrimeren

Met meer dan 20 gedichten van bekende en minder bekende dichters waaronder Rutger Kopland, Nynke Geertsma, Ingmar Heytze, Leonard Nolens en Pierre Kemp. Plus prachtige foto’s van het Limburgse heuvelland en de Euregio.

Wil je het eBook ook gratis ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen enkele minuten de downloadlink in je mail. Alvast veel leesplezier.

  Ja, ik wil als eerste het nieuwe wandel- en fietsaanbod ontvangen via de nieuwsbrief van Pelgrim in Limburg (4x per jaar)

  Over het eBook

  Waarom een boekje met wandelgedichten? Omdat poëzie en pelgrimeren zo goed samengaan. Dat is tenminste wat we telkens weer ervaren als er een gedicht wordt voorgedragen tijdens een wandeling of wandelweekend. Het lijkt dan net alsof de cadans van de woorden en het ritme van het lopen moeiteloos in elkaar overgaan. Alsof in onze voetstappen het gedicht weerklinkt en omgekeerd. Alsof we in de zinnen kunnen zwerven en al gaandeweg meer zin vinden.

  Het is daarom dat we deze woorden voor onderweg zo koesteren en steeds opnieuw laten klinken op de oude pelgrimswegen van Limburg. En zelfs al ga je niet op pad, wanneer je de gedichten in dit boekje leest dan maak je al een pelgrimstocht. We hopen dat je geniet van onze selectie en de woorden meeneemt op je eigen weg.

  Wandelgids Len Dumont

  Len Dumont | Initiatiefnemer Pelgrim in Limburg

  De wereld gaat voorbij aan mijvoor ‘t overgrote stuk,maar wat ik meemaak onderweg:kijk, dat is puur geluk.

  Nynke Geertsma